събота, 15 декември 2012 г.
Пурички със сирене и магданоз
Продукти:
Одрински кори на сач
яйце
сирене
магданоз
Разрязваме корите на малки триъгълници. Разбиваме яйцето и добавяме натрошеното сирене и накълцания магданоз. В най-широката част на всяко триъгълниче слагаме по малко от плънката и навиваме на руло, като намазваме крайчето с малко вода, за да залепне и да не се отвори при пържене. Пържим в силно загрято олио, докато станат златисти. Приятен апетит!
П.С.
Не съм написала точното количество сирене, магданоз и кори. Зависи колко пурички ще правите и колкото и плънка да приготвите не е фатално.
Етикети:
тестени изделия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар